Ενισχύουμε τη StartUp σας μέσω της Διαπραγμάτευσης

Για επιχειρήσεις που βρίσκονται στο στάδιο startup και θέλουν να μεγαλώσουν την αξία της επιχείρησής τους, η BCNA for Startups, παρέχει μία σουίτα υπηρεσιών διαπραγμάτευσης, πετυχαίνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

τεχνογνωσία-bcna-startup

Τεχνογνωσία

Η BCNA διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία σε διαδικασίες, στρατηγικές και τεχνικές διαπραγμάτευσης.

εξειδίκευση-bcna-startup

Εξειδίκευση

Η ομάδα μας αποτελείται από διαπραγματευτές εξειδικευμένους στις επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις.

αγορές-bcna-startup

Πρόσβαση σε μεγάλες αγορές

Χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες της BCNA και ξεκινήστε συνεργασίες σε παγκόσμια κλίμακα.

Negotiation as a Service

έρευνα-ανάλυση-startup-επιχειρήσεων

Έρευνα και ανάλυση

Σας καθοδηγούμε από τα πρώτα σας βήματα. Επιλέξτε τον κατάλληλο σύμμαχο για την έρευνα που απαιτείται (σύγκριση με κλάδο, ανάλυση ανταγωνισμού, χάραξη στρατηγικής κτλ) για να ολοκληρωθεί επιτυχώς μία διαπραγμάτευση.

έρευνα-ανάλυση-startup-επιχειρήσεων
έγγραφα-επιχειρήσεων-startup

Προετοιμασία εγγράφων NDAs, Pitch decks κ.α.

Προετοιμασία των παρουσιάσεων, των NDAs και όλων των απαιτούμενων εγγράφων, ανάλογα με το ποιος είναι ο επενδυτής. Δυνατότητα διενέργειας των διαπραγματεύσεων στον χώρο σας ή στον χώρο μας.

καθοδήγηση-διαπραγματεύσεων-startup

End-to-end business negotiation

Σας καθοδηγούμε από τα πρώτα σας βήματα. Επιλέξτε τον κατάλληλο σύμμαχο για την έρευνα που απαιτείται (σύγκριση με κλάδο, ανάλυση ανταγωνισμού, χάραξη στρατηγικής κτλ) για να ολοκληρωθεί επιτυχώς μία διαπραγμάτευση.

καθοδήγηση-διαπραγματεύσεων-startup

Ενημερωθείτε άμεσα για τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης.

Startups που πέτυχαν μέσω της Διαπραγμάτευσης

Innoetics-startup

Innoetics: Η ελληνική startup που εξαγόρασε η Samsung

Η Samsung, προχώρησε στην εξαγόρασε την ελληνική startup Innoetics. Η Innoetics είναι μία κορυφαία εταιρεία διεθνώς, που δραστηριοποιείται σε τεχνολογίες φωνής (text-to-speech technology) και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδυτικές κινήσεις των τελευταίων ετών σε ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας.

Η Innoetics, μέσω των διαπραγματεύσεων, πέτυχε όχι μόνο να λειτουργεί ως ανεξάρτητη θυγατρική εταιρεία αλλά και να διατηρήσει τα γραφεία της στην Ελλάδα, δημιουργώντας μάλιστα εγκαταστάσεις R&D στην χώρα. Η επιτυχία της θεωρείται πρότυπο για startup εταιρείας και επιτεύχθηκε μέσω της διαδικασίας εξειδικευμένων διαπραγματευτών.

Beat-startup

dataArtisans: Η Alibaba εξαγόρασε startup έλληνα επιχειρηματία

Η data Artisans, που ιδρύθηκε από τον Έλληνα επιστήμονα Κώστα Τζούμα και τον Στέφαν Έβεν, ανέπτυξε την τεχνολογία Αpache Flink, μία ανοιχτή πλατφόρμα αξιοποίησης και επεξεργασίας δεδομένων μεγάλων επιχειρήσεων που γίνεται σε πραγματικό χρόνο.

Στα € 90 εκατ. υπολογίζεται το ποσό της εξαγοράς από τον κινέζικο κολοσσό Alibaba, αναδεικνύοντάς την σε μία από τις καλύτερες συμφωνίες για τα ελληνικά δεδομένα. Μεγάλο ρόλο στην επιτυχία διαδραμάτισε η σωστή προετοιμασία για όλες τις παραμέτρους της διαπραγμάτευσης καθώς και η σωστή παρουσίαση της εταιρείας.

dataArtisans-startup

Beat: Στο τιμόνι της η Daimler

Το Beat, η πιο επιτυχημένη startup εταιρεία στην Ελλάδα με εφαρμογή για κλήσεις ταξί, εξαγοράστηκε στο 100% το 2017 από την μεγαλύτερη εταιρεία αυτοκινητοβιομηχανίας στην Γερμανία, την Daimler.

Η εξαγορά έγινε έναντι € 40 εκατ. γεγονός που βοήθησε σημαντικά την Beat να επεκταθεί και σε άλλες χώρες ανά τον κόσμο με τους ρυθμούς ανάπτυξης της εταιρείας να αγγίζουν το 180%. Μέσω διαπραγματεύσεων η Beat πέτυχε να διατηρήσει την επωνυμία της και να μην αλλάξει σε MyTaxi, που είναι το κύριο brand της Daimler.

Απαντάμε στις πιο συχνές σας ερωτήσεις:

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε νέα επιχείρηση φιλοδοξεί να αναπτυχθεί γρήγορα, καινοτομώντας με τα δικά της προϊόντα ή/και υπηρεσίες, εφόσον η αποτίμηση της εμπορικής της αξίας της ξεπερνά τις 500.000€. Στη BCNA σας παρέχουμε τις κατάλληλες συμβουλευτικές διαπραγμάτευσης, αλλά και την υλοποίηση του δικού μας διαπραγματευτικού πλάνου προκειμένου να συμβάλλουμε στην άμεση επίτευξη των στόχων σας. 

Μπορείτε να περιηγηθείτε στη σουίτα υπηρεσιών μας και να ανακαλύψετε εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στη startup επιχείρησή σας, με βάση το στάδιο στο οποίο βρίσκεται. Ενημερωθείτε σχετικά με τις διαθέσιμες υπηρεσίες.

Στη BCNA μπορούμε να βοηθήσουμε στη διαπραγμάτευση της startup επιχείρησής σας, είτε στην περίπτωση που αναζητείτε χρηματοδότηση για την περαιτέρω ανάπτυξή της, είτε στην περίπτωση που πρόκειται για την εξαγορά της. Η τεχνογνωσία των έμπειρων συμβούλων διαπραγμάτευσης της BCNA μπορεί να δώσει στην επιχείρησή σας πρόσβαση σε μεγάλες αγορές, ακόμη και σε παγκόσμια κλίμακα.

Μέσα από τη σουίτα υπηρεσιών μας μπορείτε ν’ ανακαλύψετε εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας, με βάση το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η επιχείρησή σας. Ενημερωθείτε σχετικά με τις διαθέσιμες υπηρεσίες.

Η αναζήτηση χρηματοδότησης ή εξαγοράς μιας startup, αποτελούν μια περίπλοκη διαδικασία που απαιτεί επαγγελματίες διαπραγματευτές που θα είναι σε θέση να κατανοήσουν τις ανάγκες και τις προοπτικές κάθε επιχείρησης ξεχωριστά. 

Η τεχνογνωσία των έμπειρων συμβούλων της ΒCNA, παρέχει στην επιχείρησή σας ένα πλήρες επιχειρηματικό πλάνο, με την κατάλληλη δομή και σύνθεση, το οποίο θα σας βοηθήσει να καθορίσετε τους διαπραγματευτικούς σας στόχους.

Η αναζήτηση χρηματοδότησης ή εξαγοράς μιας startup, αποτελούν μια περίπλοκη διαδικασία που απαιτεί επαγγελματίες διαπραγματευτές που θα είναι σε θέση να κατανοήσουν τις ανάγκες και τις προοπτικές κάθε επιχείρησης ξεχωριστά. Η τεχνογνωσία των έμπειρων συμβούλων της ΒCNA, παρέχει στην επιχείρησή σας ένα πλήρες επιχειρηματικό πλάνο, με την κατάλληλη δομή και σύνθεση, το οποίο θα σας βοηθήσει να καθορίσετε τους διαπραγματευτικούς σας στόχους.

Ο εξωστρεφής χαρακτήρας των περισσότερων startups επιβάλλει την αναζήτηση στρατηγικού συνεργάτη ή χρηματοδότη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα. Η αναγκαιότητα εύρεσης των κατάλληλων ατόμων που θα αντιλαμβάνονται την προστιθέμενη αξία που προσδίδουν τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες μιας startup, είναι ο βασικός παρονομαστής για την ανάπτυξη της δικής σας επιχείρησης. Η BCNA είναι ο στρατηγικός σας σύμμαχός σε αυτήν την προσπάθεια και διαθέτει την εξειδίκευση και την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε να συνδιαλλαγείτε με ένα οποιοδήποτε fund.

Ενημερωθείτε άμεσα για τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης.