BCNA Negotiation Consultants

Είστε σύμβουλος ακίνητης περιουσίας;

Συνεργαστείτε με τη BCNA για την πώληση ενός Ξενοδοχείου

και εξασφαλίστε στους πελάτες σας μία επικερδή επένδυση

Η BCNA είναι δίπλα σας αναλαμβάνοντας τη διαπραγμάτευση για την πώληση μιας ξενοδοχειακής μονάδας.

Ο τουρισμός παραμένει η “βαριά βιομηχανία” της χώρας μας, καθώς η Ελλάδα θα είναι πάντα ένα από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς στον κόσμο. Οι ξενοδοχειακές μονάδες βρίσκονται στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος, ως μία μακροχρόνια και επικερδής επιχείρηση που προσφέρει διαρκώς νέες ευκαιρίες. Ωστόσο, οι επενδυτές που αναζητούν να αγοράσουν ξενοδοχεία και τουριστικές εκτάσεις για τη δημιουργία τουριστικών μονάδων, καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε μία πληθώρα επιλογών.

Η διαπραγμάτευση καλείται να συμβάλλει στην ορθή και πλέον συμφέρουσα λήψη απόφασης, ως αναπόσπαστο μέρος της αγοραπωλησίας. Πρόκειται για ένα κομβικής σημασίας σημείο το οποίο θα οδηγήσει στην επίτευξη μιας επωφελούς συμφωνίας, ιδιαίτερα σε μια ξενοδοχειακή επιχείρηση.

Το δυναμικό της BCNA στηρίζει αυτή την προσπάθεια των επενδυτών, αλλά και το δύσκολο έργο των επαγγελματιών συμβούλων ακίνητης περιουσίας, που καλούνται να τους υποστηρίξουν προτείνοντας τους συμφέρουσες λύσεις.

Θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας για την πώληση Ξενοδοχειακής μονάδας;

Πετύχετε τη πιο επικερδή συμφωνία με σύμμαχο σας τη BCNA

Απαντάμε στις πιο συχνές σας ερωτήσεις:

Η BCNA χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία και συνεχή κατάρτιση της ομάδας διαπραγματευτικών της συμβούλων, διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία, ώστε να σας προσφέρει λύσεις στην αγοραπωλησία μίας ξενοδοχειακής μονάδας. Οι έμπειροι συνεργάτες μας, εγγυώνται να σας προσφέρουν ολοκληρωμένη πληροφόρηση και άμεσα αποτελέσματα, προκειμένου να δημιουργηθεί μία μακροχρόνια και σταθερή σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας.

Η BCNA συνεργάζεται, στο κομμάτι της διαπραγμάτευσης, με μεσιτικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, προκειμένου να συνδράμει την επιτυχημένη πώληση μίας ξενοδοχειακής μονάδας. Οι εξειδικευμένες στρατηγικές και τεχνικές διαπραγμάτευσης που διαθέτουν οι σύμβουλοι μας, χρησιμοποιούνται εξατομικευμένα σε κάθε περίπτωση, έχοντας μελετήσει εις βάθος τον ανταγωνισμό και την οικονομική αγορά. Σκοπός μας σε κάθε συνεργασία που διατηρούμε με τα μεσιτικά γραφεία ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό είναι η αμοιβαία ωφέλεια και η επίτευξη της καλύτερης δυνατής συμφωνίας για τον πωλητή του ξενοδοχείου.

Η BCNA εκπροσωπείται από εξειδικευμένους συμβούλους διαπραγμάτευσης που διαθέτουν τις οικονομικές και τεχνικές γνώσεις που απαιτούνται για την πώληση ακίνητης περιουσίας. Αυτά αποτελούν και τα βασικά εφόδια της διαπραγματευτικής μας ομάδας, προκειμένου να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα των πελατών σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στη BCNA μπορούμε να αναλάβουμε τη διαπραγμάτευση για την πώληση οποιασδήποτε ξενοδοχειακής μονάδας της οποίας η εμπορική αξία υπερβαίνει τις 500.000€.

Καμία απολύτως. Η BCNA αναλαμβάνει τη διαπραγμάτευση εκ μέρους του πωλητή της ξενοδοχειακής μονάδας, προκειμένου να εξασφαλίσει το κλείσιμο μίας επικερδούς συμφωνίας για εσάς και τον πελάτη σας. Η αμοιβή μας για τη διαπραγμάτευση καθορίζεται από το ύψος της τιμής πώλησης και τους στόχους που θα τεθούν για την εκάστοτε περίπτωση και καταβάλλεται αποκλειστικά από τον πωλητή.

Έχετε περισσότερες απορίες;

Διαβάστε τα Τελευταία μας Άρθρα

Λογική ή συναίσθημα στη διαπραγμάτευση;

Λογική ή συναίσθημα στη διαπραγμάτευση;

Πού βασίζονται τα πιο πειστικά επιχειρήματα στις διαπραγματεύσεις; Στη λογική ή στο συναίσθημα;    Η παρουσίαση στέρεων και πειστικών επιχειρημάτων είναι συνυφασμένη με την επιτυχία στις περισσότερες διαπραγματεύσεις. Ποιος είναι όμως ο καλύτερος τρόπος να επηρεάσουμε την άλλη πλευρά ώστε

Περισσότερα »
προετοιμασία διαπραγμάτευσης

Πώς να Προετοιμαστείτε Πνευματικά για μια Διαπραγμάτευση

Έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα μας στη μεγάλη αξία που έχει η προετοιμασία τόσο για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης όσο και για την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας εξετάζονται παράγοντες που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διαπραγμάτευση,

Περισσότερα »
διαπραγμάτευση

Πότε πρέπει να αποχωρείτε από τις διαπραγματεύσεις;

Σε προηγούμενο μας άρθρο είχαμε δει ότι η επίτευξη μιας συμφωνίας δεν είναι πάντα επιθυμητή και ότι σε κάποιες περιπτώσεις η αποχώρηση από τη διαπραγμάτευση αποτελεί την πιο συνετή πορεία δράσης. Για να παραφράσουμε τον Αμερικανό Πρόεδρο Donald Trump, καμιά

Περισσότερα »

Αρχική Forums Επιχειρηματικές Διαπραγματεύσεις

Viewing 6 reply threads
 • Author
  Posts
  • #6704
   BCNA
   Participant
   Up
   0
   Down

   Οι διαπραγματεύσεις έχουν ευθύ αντίκτυπο στην κερδοφορία μιας επιχείρησης είτε αυτές σχετίζονται με τη σύναψη εμπορικών συμβάσεων είτε αφορούν πολυπλοκότερες επιχειρηματικές συμφωνίες. Μια επιτυχημένη διαπραγμάτευση αποτελεί τη διαφορά μεταξύ μιας οριακά αποδεκτής και μιας επιχειρηματικά βέλτιστης συμφωνίας.

   • This topic was modified 4 months, 3 weeks ago by admin99.
   • This topic was modified 4 months, 3 weeks ago by admin99.
  • #6706
   Nikos K
   Participant
   Up
   0
   Down

   Ναι είμαι και γω απ’ αυτούς που χρωστάνε στην τράπεζα! Εσείς μπορείτε να με βοηθήσετε σε αυτό; Μπορείτε δηλαδή να διαπραγματευτείτε τις οφειλές μου;

   • #6709
    BCNA
    Participant
    Up
    0
    Down

    Καλησπέρα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε, καθώς δεν αναλαμβάνουμε διαπραγματεύσεις με πιστωτικά ιδρύματα. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  • #6711
   Papadopoulos M
   Participant
   Up
   0
   Down

   Έχω μια startup επιχείρηση και ψάχνω χρηματοδότηση. Εσείς έχετε κάποια λίστα με πιθανούς ενδιαφερόμενους ή μόνο και αφού βρω εγώ εμπλέκεστε; Ευχαριστώ!

   • #6722
    BCNA
    Participant
    Up
    0
    Down

    Εξαρτάται. Συνήθως εμπλεκόμαστε όταν έχετε βρει τον πιθανό επενδυτή στην start-up σας, έτσι ώστε να διαπραγματευτούμε για λογαριασμό σας την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Παρόλα αυτά, επειδή διαθέτουμε πρόσβαση ένα δίκτυο επενδυτών πιθανά να μπορούσαμε να το επικοινωνήσουμε σε αυτούς. Θα πρέπει πρώτα, όμως, να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για εσάς και την επιχείρησή σας.

  • #6725
   Socratis_N
   Participant
   Up
   0
   Down

   Ξεκίνησα διαδικασίες συγχώνευσης της εταιρείας μου προ κορονοιού με μια μεγαλύτερη εταιρεία και πλέον δεν βγάζω άκρη! Μπορείτε να με βοηθήσετε;

   • #6726
    BCNA
    Participant
    Up
    0
    Down

    Φυσικά! Καλέστε μας στο … να κλείσουμε ένα ραντεβού!

  • #6728
   Demis
   Participant
   Up
   0
   Down

   Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια επιχείρηση μπορεί να μου πει κάποιος την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω;

   • #6729
    Χάρης Β
    Participant
    Up
    0
    Down

    Τι θέλεις να μάθεις φίλε μου γίνε πιο συγκεκριμένος

  • #6730
   Μανώλης Μ.
   Participant
   Up
   0
   Down

   Καλησπέρα φίλοι μου, εγώ συνήθως διαπραγματεύομαι μόνος ή με δικηγόρο στην επιχείρησή μου έχει κανείς εμπειρία με σύμβουλους διαπραγμάτευσης; Ευχαριστώ.

   • #6733
    Nickyi N
    Participant
    Up
    0
    Down

    Καλησπέρα! Έχω συνεργαστεί με την συγκεκριμένη εταιρεία, αρχικά με επιφύλαξη και περισσότερο περιέργεια, και πράγματι με βοήθησαν να κλείσω μια συμφέρουσα συμφωνία. Σαφώς ο δικηγόρος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας και δεν παραγκωνίζεται ο ρόλος του, αλλά οι άνθρωποι προσφέρουν κάτι έξτρα από αυτό. Εγώ προσωπικά έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τη συνεργασία.

   • #6734
    Μανώλης Μ.
    Participant
    Up
    0
    Down

    Ναι οκ, για να υπάρχουν προφανώς κάτι έχουν να προσφέρουν, αλλά δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό και γιατί διαφοροποιούνται από τους ήδη υπάρχοντες δικηγόρους ή συμβούλους επιχειρήσεων που ξέρουμε.

   • #6735
    Nickyi N
    Participant
    Up
    0
    Down

    Γι’ αυτό υπάρχουν τα τηλέφωνα! Μπορείτε να τους καλέσετε και να ρωτήσετε τα πάντα! Καλημέρα!

  • #6736
   EuphangeL
   Participant
   Up
   0
   Down

   Έχω τρία βενζινάδικα θέλω να ανοίξω τέταρτο σε άλλο νομό και θέλω να κλείσω καλύτερη συμφωνία. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

   • #6737
    BCNA
    Participant
    Up
    0
    Down

    Καλησπέρα σας! Φυσικά και μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξηγήσουμε γιατί αξίζει να μας εμπιστευτείτε!

Viewing 6 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.