Ο Σύμμαχος στις Εμπορικές σας
Διαπραγματεύσεις

Η BCNA διαπραγματεύεται τις καλύτερες δυνατές
επιχειρηματικές συμφωνίες για την επιχείρησή σας

Χρησιμοποιήστε τους ειδικούς στις διαπραγματεύσεις για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας

Η BCNA παρέχει υπηρεσίες διαπραγμάτευσης για ζητήματα εμπορικής υφής είτε αναλαμβάνοντας για λογαριασμό σας τις διαπραγματεύσεις που αφορούν εμπορικές και επιχειρηματικές συμφωνίες είτε λειτουργώντας συμβουλευτικά από το στάδιο της προετοιμασίας ως την τελική της έκβαση.

Η διαπραγμάτευση έχει ευθύ αντίκτυπο στην κερδοφορία μιας επιχείρησης είτε αυτές σχετίζονται με τη σύναψη εμπορικών συμβάσεων είτε αφορούν πολυπλοκότερες επιχειρηματικές συμφωνίες. Μια επιτυχημένη διαπραγμάτευση αποτελεί τη διαφορά μεταξύ μιας οριακά αποδεκτής και μιας επιχειρηματικά βέλτιστης συμφωνίας.

Δημιουργήστε Αξία στην Επιχείρησή σας

Στη BCNA σας βοηθάμε να πετύχετε καλύτερες συμφωνίες για την επιχείρησή σας που αποφέρουν:

Διαπραγματευτείτε με σύμμαχο τη BCNA

deal (1) (1)

Επιχειρηματικές Συμφωνίες

Αναλαμβάνουμε τη διαπραγμάτευση για τις πιο σημαντικές επιχειρηματικές σας κινήσεις. Δίπλα σας για διαπραγματεύσεις που αφορούν σύμπραξη εταιρειών, εξαγορά εταιρείας ή ποσοστού αυτής, κ.α
deal (2)

Εμπορικές Συμφωνίες

Ενδυναμώνουμε την επιχείρησή σας αναλαμβάνοντας διαπραγματεύσεις που αφορούν συμφωνίες με προμηθευτές, αποκλειστικές συνεργασίες με συνεργάτες, συμφωνίες αντιπροσώπευσης, επέκτασης δικτύου κ.α

Εξειδικευμένη στις επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις, η BCΝA συμβάλλει θετικά και καθοριστικά στην αύξηση της κερδοφορίας σας καθώς και της εμπορικής αξίας της επιχείρησής σας, ενδυναμώνοντας τη θέση σας στην αγορά και βοηθώντας σας να αποκτήσετε και να διατηρήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον κλάδο που δραστηριοποιείστε.

Θέλετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας;

Ξεκινήστε τη Διαπραγματευτική Στρατηγική σας με τη BCNA

Απαντάμε στις πιο συχνές σας ερωτήσεις:

Η BCNA αναλαμβάνει τις διαπραγματεύσεις για τις εμπορικές και επιχειρηματικές σας συμφωνίες, από το στάδιο της προετοιμασίας ως την τελική τους έκβαση. Σκοπός μας είναι να συνδράμουμε στην αύξηση της πελατειακής σας βάσης και της κερδοφορίας της επιχείρησής σας, βοηθώντας σας παράλληλα θα κτίσετε επωφελείς και μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους κατάλληλους συνεργάτες. 

Οι εμπορικές συμφωνίες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της επιχείρησής σας. Τα κέρδη επί των πωλήσεων, η αύξηση του μεριδίου σας στην αγορά που δραστηριοποιείστε, καθώς και επίτευξη του χαμηλότερου κόστους αγορών, εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τις στρατηγικές σας συμφωνίες. Μέσω της διαπραγμάτευσης, σας προσφέρουμε λύσεις που ενδυναμώνουν την επιχείρησή σας αναλαμβάνοντας το κλείσιμο συμφωνιών με προμηθευτές, τη σύναψη αποκλειστικών συνεργασιών με συνεργάτες ή αντιπροσώπους, το κλείσιμο συμφωνιών επέκτασης δικτύου και άλλα. 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε πώς μπορεί να ωφεληθεί η δική σας επιχείρηση, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Φυσικά! Μία επιτυχημένη διαπραγμάτευση είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησής σας. Η επιτυχής διαπραγμάτευση θα πρέπει να διασφαλίζει την αξιοπιστία και να ενισχύει την αξία της επιχείρησης, αυξάνοντας τα περιθώρια κέρδους της. 

Οι σύμβουλοι διαπραγμάτευσης της BCNA διαθέτουν την τεχνογνωσία ώστε να εκπονήσουν τις κατάλληλες στρατηγικές που θα διασφαλίσουν την αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησής σας και τη μακροπρόθεσμη μείωση του κόστους της.

Οι αυξανόμενες ανάγκες των νέων επιχειρήσεων, απαιτούν στρατηγική αντιμετώπιση και κατανόηση των συνθηκών της αγοράς στην οποία δραστηριοποιείται η εκάστοτε εταιρεία. 

Μάθετε περισσότερα για τη στρατηγική μας στον τομέα των Startup επιχειρήσεων εδώ

Έχετε περισσότερες απορίες;

Διαβάστε τα Τελευταία μας Άρθρα