Διαπραγματευτείτε την Αγορά ή την Πώληση
ενός Επιτυχημένου Ξενοδοχείου

Η BCNA σας θωρακίζει νομικά & διαπραγματεύεται για λογαριασμό σας την απόκτηση ή πώληση μιας
ξενοδοχειακής μονάδας διασφαλίζοντας τα μέγιστα οφέλη

H BCNA δίπλα σας και στον Ξενοδοχειακό Κλάδο

Οι ξενοδοχειακές μονάδες βρίσκονται στο επίκεντρο μίας ραγδαίας τουριστικής ανάπτυξης στη χώρα μας που σημειώνει ρεκόρ προσέλευσης τουριστών κάθε χρόνο. Οι επενδυτές που αναζητούν να αγοράσουν ή να μισθώσουν ξενοδοχεία και τουριστικές εκτάσεις για τη δημιουργία τουριστικών μονάδων, καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε μία πληθώρα επιλογών.

Η νομική κάλυψη & η διαπραγμάτευση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος μιας αγοραπωλησίας και είναι κομβικής σημασίας για την επίτευξη μιας επωφελούς συμφωνίας, ιδιαίτερα σε μια ξενοδοχειακή επιχείρηση. Στη BCNA είμαστε δίπλα σας, αναλαμβάνοντας τη νομική σας κάλυψη και τη διαπραγμάτευση τόσο όταν σκοπεύετε να πωλήσετε ή να αγοράσετε μια ξενοδοχειακή μονάδα όσο και όταν επιθυμείτε να κλείσετε συμφωνίες με προμηθευτές, λειτουργούς ή tour operators.

Νομικές Υπηρεσίες & Υπηρεσίες Διαπραγμάτευσης

Θωρακιστείτε Νομικά & Διαπραγματευτείτε με σύμμαχο τη BCNA

progress

Αγορά ή Πώληση Ξενοδοχειακής Μονάδας

Αναλαμβάνουμε τη διαπραγμάτευση σε μια αγοραπωλησία ξενοδοχειακής μονάδας, διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή συμφωνία, είτε είστε αγοραστής, είτε είστε πωλητής.

hotel

Ενδυνάμωση της Ξενοδοχειακής σας Μονάδας

Ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας, αναλαμβάνοντας να διενεργήσουμε για λογαριασμό σας τις διαπραγματεύσεις με προμηθευτές, λειτουργούς ή tour operators.

Θέλετε να κάνετε Αγορά ή Πώληση Ξενοδοχειακής Μονάδας;

Πετύχετε τη πιο Επικερδή Συμφωνία με Σύμμαχο σας τη BCNA

Απαντάμε στις πιο συχνές σας ερωτήσεις:

Τα ανοδικά χαρακτηριστικά του τουρισμού στη χώρα μας, έχουν θέσει στο επίκεντρο την ανάπτυξη ξενοδοχειακών μονάδων προκειμένου να φιλοξενήσουν χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο. Ως αποτέλεσμα, η άνοδος των τιμών και ο υψηλός ανταγωνισμός μεταξύ επενδυτών απαιτεί στρατηγικές μεθόδους διαπραγμάτευσης που θα εξασφαλίσουν στον ενδιαφερόμενο αγοραστή μία επιτυχημένη συμφωνία. 

Μέσω της διαπραγμάτευσης, σας προσφέρουμε λύσεις που αφορούν την ενδυνάμωση της ξενοδοχειακής σας μονάδας αναλαμβάνοντας το κλείσιμο συμφωνιών που θα οδηγήσουν στη μακροπρόθεσμη αύξηση των κερδών σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε πώς μπορεί να ωφεληθεί το δικό σας ξενοδοχείοι, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Η BCNA αναλαμβάνει την εύρεση ξενοδοχειακών μονάδων προς πώληση και αγορά για λογαριασμό των πελατών της, παράλληλα με τη διαπραγμάτευση της αγοραπωλησίας του. Η διαπραγμάτευση για την αγορά ή την πώληση είναι μέρος της δουλειάς μας, επομένως, η υπηρεσία εύρεσης του ξενοδοχείου δεν προσφέρεται μεμονωμένα.

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση για την αγορά μίας ξενοδοχειακής μονάδας και επιθυμείτε να ξεκινήσετε μία διαπραγμάτευση για την απόκτηση της, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +302109341160 ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ.

Όπως κάθε επιχείρηση, έτσι και ο ιδιαίτερος κλάδος των ξενοδοχείων, απαιτεί εις βάθος ανάλυση των κινδύνων και των εν δυνάμει ωφελειών που μπορεί να συμβάλλουν στην ανάπτυξή τους. Οι διαπραγματεύσεις συνιστούν το μονοπάτι εκείνο που θα δώσει αξία στην ξενοδοχειακή σας μονάδα, επιτυγχάνοντας τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

Στη BCNA στόχος μας είναι να ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας, αναλαμβάνοντας να διενεργήσουμε για λογαριασμό σας τις διαπραγματεύσεις με προμηθευτές, λειτουργούς, tour operators και οποιοδήποτε άλλη συνεργασία μπορεί να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Έχετε περισσότερες απορίες;

Διαβάστε τα Τελευταία μας Άρθρα

[bbp-single-topic id=6895]
[bbp-register]