BCNA Negotiation Consultants

Ισχυρές Στρατηγικές Διαπραγμάτευσης για την Αγοραπωλησία Ακίνητης Περιουσίας

Η BCNA εκπροσωπεί τα συμφέροντά σας για να εξασφαλίσετε μία επιτυχημένη συμφωνία

Απευθυνθείτε στους Ειδικούς

 • Διαπραγματευόμαστε αποκλειστικά για εσάς
 • Εντοπίζουμε τα σημεία πίεσης
 • Εξασφαλίζουμε τους όρους που επιθυμείτε
 • Κλείνουμε μία επικερδή συμφωνία
 • Διαπραγματευόμαστε Αποκλειστικά για Εσάς
 • Εντοπίζουμε τα Σημεία Πίεσης
 • Εξασφαλίζουμε τους Όρους που Επιθυμείτε
 • Κλείνουμε μία Επικερδή Συμφωνία

Καθοδηγούμε βήμα - βήμα τη Διαπραγμάτευση της Επένδυσής σας

Η ανησυχία ότι η πίεση των διαπραγματεύσεων θα σας οδηγήσει να δεχτείτε μια κακή συμφωνία απλώς για να διασώσετε την πώληση, είναι εξαιρετικά συχνή στις αγοραπωλησίες ακίνητης περιουσίας.

Μια αγοραπωλησία ακινήτου μπορεί να έχει εκατοντάδες πιθανές μεταβλητές. Σε μια ανταγωνιστική αγορά, οι επενδυτές επιδιώκουν ολοένα και περισσότερο να αποκτήσουν το πλεονέκτημα εκείνο που θα τους οδηγήσει σε μία επιτυχημένη συμφωνία.

Γι’ αυτό το λόγο, απαιτείται ένας ειδικός για να διαπραγματευτεί την αξία του ακινήτου και να επιτύχει την καλύτερη δυνατή τιμή για την ιδιοκτησία, εντοπίζοντας τη λύση που θα είναι ευεργετική και για τις δύο πλευρές. 

Η ομάδα της BCNA σας εγγυάται να επιτύχει μία έγκυρη και αποδοτική συμφωνία που θα δώσει αξία στην επένδυσή σας!

Δίνουμε Αξία στην Επένδυσή σας!

 • Στη BCNA έχουμε την ευελιξία να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας προσφέροντάς τους εξειδικευμένες υπηρεσίες.
 • Χάρη στην εις βάθος γνώση της ακίνητης περιουσίας, της τοπικής ανάπτυξης και της οικονομίας, σχεδιάζουμε συγκεκριμένες και επιτυχημένες στρατηγικές που θα ωφελήσουν την επένδυσή σας.
 • Η επιτυχία μας πηγάζει από τη συνεργασία και την ποικιλία στρατηγικών διαπραγμάτευσης, των έμπειρων συμβούλων της BCNA που θ' αναλάβουν την πλήρη καθοδήγησή σας καθ' όλη τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης.

Διαπραγματευτείτε με σύμμαχο τη BCNA

Ισχυρές Στρατηγικές Διαπραγμάτευσης για την Αγοραπωλησία Ακίνητης Περιουσίας - Bcna

Αγορά Ακινήτου

Μέσω των Στρατηγικών και Τεχνικών Διαπραγμάτευσης μειώνουμε δραστικά τον κίνδυνο να πληρώσετε υπερβολικά για ένα ακίνητο που σας ενδιαφέρει.

Ισχυρές Στρατηγικές Διαπραγμάτευσης για την Αγοραπωλησία Ακίνητης Περιουσίας - Bcna

Πώληση Ακινήτου

Σκοπός μας είναι η επίτευξη μίας συμφωνίας που θα προσφέρει την καλύτερη δυνατή τιμή για το περιουσιακό σας στοιχείο.

Θέλετε να Διαπραγματευτείτε την Αγοραπωλησία ενός Ακινήτου;

Θέλουμε το καλύτερο για τους πελάτες μας και είμαστε εδώ ως επαγγελματίες για να
εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας.

Απαντάμε στις πιο συχνές σας ερωτήσεις:

Στην ελληνική αγορά διατίθενται ποικίλα ακίνητα προς επένδυση, με αποτέλεσμα η πληθώρα επιλογών συχνά να δημιουργεί προβλήματα στους ενδιαφερόμενους. Επιπλέον, τα «καλά» ακίνητα, τυγχάνουν υψηλού ανταγωνισμού και είναι εξαιρετικά περιορισμένα. Ο ενδιαφερόμενος αγοραστής καλείται να επιλέξει ένα ακίνητο που θα ικανοποιεί πλήρως του ανάγκες του, ενώ ο πωλητής επιδιώκει μία επιτυχημένη συμφωνία που θα του εξασφαλίσει το επιθυμητό οικονομικό όφελος. 

Είναι σαφές ότι οι δυσκολίες που προκύπτουν, απαιτούν μεθοδικές διαπραγματευτικές στρατηγικές που θα εξασφαλίσουν το αμοιβαίο όφελος των δύο πλευρών. Η BCNA διαθέτει την εμπειρία και τη τεχνογνωσία να διαχειριστεί τέτοιου είδους προκλήσεις, προκειμένου να ικανοποιήσει πάντοτε τις ανάγκες των πελατών. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.  

Όχι. Η BCNA αναλαμβάνει την εύρεση του κατάλληλου ακινήτου για λογαριασμό των πελατών της, παράλληλα με τη διαπραγμάτευση της αγοραπωλησίας του. Η διαπραγμάτευση με τον πωλητή του εν λόγω ακινήτου είναι αναπόσπαστο μέρος της δουλειάς μας, επομένως, η υπηρεσία εύρεσης του ακινήτου δεν προσφέρεται μεμονωμένα.

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση κατάλληλου ακινήτου και επιθυμείτε να ξεκινήσετε μία διαπραγμάτευση για την απόκτησή του, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +302109341160 ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ.

Ο ρόλος ενός μεσίτη είναι να λειτουργεί ως ενδιάμεσος, φέρνοντας σε επαφή έναν αγοραστή με έναν πωλητή. Κύριο μέλημά του είναι η επίτευξη συμφωνίας και όχι η επίτευξη της καλύτερης δυνατής συμφωνίας. 

Στην BCNA διαθέτουμε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό  που διαθέτει τις γνώσεις, το θεωρητικό υπόβαθρο και την πρακτική εμπειρία που απαιτούνται για να φέρουν εις πέρας επιτυχώς οποιαδήποτε διαπραγμάτευση, εξασφαλίζοντας για εσάς τους καλύτερους δυνατούς όρους. 

Η αμοιβή μας καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από την ωφέλεια που θα αποκομίσετε ως αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης. Σκοπός μας είναι να βρείτε το κατάλληλο ακίνητο που θα ικανοποιεί τις προσδοκίες σας, έχοντας ωφεληθεί από τη διαπραγματευτική διαδικασία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για το κόστος της υπηρεσίας διαπραγμάτευσης σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Αναλαμβάνουμε τη συμβουλευτική, την εκπόνηση διαπραγματευτικού πλάνου και εξ ολοκλήρου τη διαδικασία διαπραγμάτευσης για υποθέσεις που αφορούν ακίνητα με εμπορική αξία άνω των 500.000 ευρώ.

Όχι. Δεν εντάσσεται στις υπηρεσίες μας.

Αναλαμβάνουμε υποθέσεις από όλο τον κόσμο. Είμαστε εκεί που βρίσκονται οι πελάτες μας. 

Όχι, για την προβολή του ακινήτου σας θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον μεσίτη ή μεσιτικό γραφείο.

Έχετε περισσότερες απορίες;

Διαβάστε τα Τελευταία μας Άρθρα

Ισχυρές Στρατηγικές Διαπραγμάτευσης για την Αγοραπωλησία Ακίνητης Περιουσίας - Bcna

Μπλόφες- Πόσο αποτελεσματικές είναι;

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται μια διαπραγμάτευση, η μπλόφα είναι μια από τις πρώτες τακτικές που τους έρχεται στο μυαλό. Δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι η μπλόφα είναι μία αρκετά αποτελεσματική τακτική και ότι κατέχει περίοπτη θέση στο οπλοστάσιο πολλών

Περισσότερα »
Ισχυρές Στρατηγικές Διαπραγμάτευσης για την Αγοραπωλησία Ακίνητης Περιουσίας - Bcna

Ανακαλύψτε τους κρυμμένους παράγοντες που επηρεάζουν μια συμφωνία

Η διαπραγμάτευση είναι μια διαδικασία ανακάλυψης. Η συλλογή πληροφοριών που γίνεται για την άλλη πλευρά κατά το στάδιο της προετοιμασίας είναι σημαντική για μια σειρά από λόγους.  Ένας από αυτούς, είναι ότι μας επιτρέπει να κατανοήσουμε τους στόχους, τις προτεραιότητες

Περισσότερα »
Ισχυρές Στρατηγικές Διαπραγμάτευσης για την Αγοραπωλησία Ακίνητης Περιουσίας - Bcna

Είναι η επίτευξη συμφωνίας πάντα η καλύτερη λύση;

Ο λόγος που κάποιος προσέρχεται σε μια διαπραγμάτευση είναι επειδή ευελπιστεί ότι θα πετύχει μια συμφωνία η οποία θα είναι ποιοτικά ανώτερη από οποιαδήποτε άλλη πορεία δράσης επιλέξει. Να θυμίσουμε ότι η διαπραγμάτευση είναι μια εθελοντική διαδικασία, συνήθως κανείς δεν

Περισσότερα »
Send this to a friend