BCNA Negotiation Consultants

Προφίλ

Κάποιοι λένε: …είσαι ό,τι δηλώνεις! Όλοι γνωρίζουμε πως στην πράξη αυτό δε συμβαίνει.
Αργά ή γρήγορα όλοι θα κληθούμε να αποδείξουμε την αξία μας και την αποδοτικότητά μας.

Η BCNA είναι μία ομάδα ανθρώπων που ενώθηκαν βάζοντας ο καθένας την προσωπική του “πινελιά” στη δημιουργία της.

Άτομα με διαφορετικές εμπειρίες, προερχόμενοι από διαφορετικά backgrounds, με διαφορετικό τρόπο σκέψης.

Η διαφορετικότητά μας συνετέλεσε στο εξαιρετικό “δέσιμο” ιδεών και την παροχή εναλλακτικών πλάνων που υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχαμε ακολουθήσει. Είμαστε διαπραγματευτές και το δηλώνουμε.

Από τη θεωρία στην πράξη...

Γνωρίζουμε ότι η επιτυχία δεν έρχεται εύκολα και οι περιουσίες δεν χτίζονται μέσα σε μία μέρα. Πώς; Μέσα από τις προσωπικές μας εμπειρίες και τα λάθη που καταφέραμε να μετατρέψουμε σε γνώση. Αυτή τη γνώση λοιπόν παρέχουμε, προσπαθώντας να εξελίξουμε τη διαπραγματευτική τέχνη, να εφαρμόσουμε όσα έχουμε μάθει και μαθαίνουμε καθημερινά, περνώντας από τη θεωρία στην πράξη.

 Δεν μας αρέσει να υπερηφανευόμαστε για όσα κάνουμε, αφήνουμε τη δουλειά μας να μιλάει για εμάς. Όλοι όσοι είναι στον κλάδο γνωρίζουν ότι αυτό είναι μία από τις βασικές μας αξίες. Η εμπειρία μας είναι προϊόν τόσο της επιστημονικής μας κατάρτισης, όσο και της τριβής με το αντικείμενο. Ένας ισορροπημένος συνδυασμός. 

Οι λύσεις πηγάζουν από τα βιβλία αλλά πλάθονται στην πράξη...

Είναι πολύ εύκολο να βρεις τακτικές και θεωρίες για το πώς πρέπει να γίνεται μία διαπραγμάτευση στα βιβλία. Οι σπουδές και η κατάρτισή μας έχουν προικίσει με όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε σε πρώτο επίπεδο. Φυσικά η εκπαίδευση είναι συνεχής και γι’ αυτό φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε καθημερινά και να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας. Η επιμόρφωση μας βοηθά να αντιλαμβανόμαστε σε βάθος τη διαδικασία, ιχνηλατώντας όλα τα στοιχεία που θα συνδράμουν στη συνταγή της επιτυχίας.

Όσοι από εμάς έχουν διανύσει χιλιόμετρα στο “στίβο” της διαπραγμάτευσης γνωρίζουν πως τα πράγματα δεν είναι όσο εύκολα παρουσιάζονται. Στην πράξη δυστυχώς μπορεί να υπάρξουν εμπόδια και παράγοντες που δεν έχει προβλέψει ο συγγραφέας του βιβλίου. Σε αυτό το σημείο μιλάει μόνο η πείρα, καθώς μόνο εκείνη μπορεί να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις σε καταστάσεις που μοιάζουν να βρίσκονται σε αδιέξοδο. Η διαχείριση τέτοιων υποθέσεων είναι ο καλύτερος δάσκαλος! 

Είμαστε “οικολόγοι”...

Ανακυκλώνουμε τις παλαιότερες τακτικές, εκσυγχρονίζοντας τες βάσει των απαιτήσεων της νέας αγοράς και του εκάστοτε κλάδου. Η εποχή αλλάζει, το ίδιο και το παιχνίδι της διαπραγμάτευσης. Προσπαθούμε να εκμοντερνίσουμε τον τρόπο που σκέφτεται ο σύγχρονος επιχειρηματίας, χωρίς να απαξιώνουμε τις αξίες και τη στρατηγική που έφεραν την επιτυχία του στο σήμερα. Έχουμε μάθει να σεβόμαστε τον κόπο και τον “ιδρώτα” των επιχειρηματιών που κατάφεραν να είναι αυτοί που είναι σήμερα παίρνοντας δύσκολες αποφάσεις. Αν τα πράγματα ήταν απλούστερα, τότε όλοι θα ήταν επιτυχημένοι επιχειρηματίες!

Μπορούμε μέσα από τις βάσεις που έχετε δημιουργήσει να σας βοηθήσουμε να σταθεροποιηθείτε και να αναπτυχθείτε επενδυτικά, να εξελίξετε τις επιχειρήσεις σας, να κάνετε σωστές επιλογές, διαφορετικές από αυτές που κάνατε μέχρι σήμερα, χωρίς όμως ρίσκο και αμφιβολία. Μπορούμε να γίνουμε σύμμαχοι σας και να φροντίσουμε για τη θετική έκβαση των συμφωνιών σας. Και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Κάθε μέρα είναι μία νέα ευκαιρία για να δημιουργήσουμε και να χτίσουμε κάτι καινούργιο. 

Η ομάδα της BCNA σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας σταθερά, αποτελεσματικά και πρωτοποριακά.
Η αλλαγή φέρνει εξέλιξη. Η εξέλιξη φέρνει κέρδος. Το κέρδος φέρνει άνθιση.

Επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη ομάδα μας.

Βρείτε λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.