BCNA Negotiation Consultants

Διαπραγμάτευση για την καλύτερη δυνατή συμφωνία

Η αποτελεσματικότερη στρατηγική για να πετύχετε τις αποδοτικότερες συμφωνίες
Μάθετε να εφαρμόζετε τις πιο επιτυχείς διαδικασίες και τεχνικές διαπραγμάτευσης για να αυξήσετε την κερδοφορία σας.
Στο e-book θα μάθετε πως να:
Κατεβάστε τον Οδηγό Διαπραγματεύσεων

Η Τεχνική της Διαπραγμάτευσης
σε ένα eBook

Παραδείγματα Υποθέσεων

Αγορά εμπορικού κτιρίου: Παίζοντας με τους όρους της ελληνικής αγοράς.

O K. X., κάτοικος εξωτερικού, επιθυμεί ν’ αγοράσει ένα εμπορικό κτίριο στην περιοχή της Αθήνας με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Αναζήτησε έναν έμπειρο συνεργάτη που θα γνωρίζει την ελληνική κτηματομεσιτική αγορά, προκειμένου να τον καθοδηγήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Η BCNA ανέλαβε την έρευνα του κατάλληλου ακινήτου και τη διαπραγμάτευση του με τον πωλητή όσον αφορά τους οικονομικούς και πιστωτικούς όρους και προϋποθέσεις, επιτυγχάνοντας μία συμφέρουσα συμφωνία μειώνοντας το κόστος πώλησης κατά 22%.

Επενδύσεις στον τουριστικό τομέα: Πως να αποφύγετε τα εμπόδια…

Ο Χ.Β. είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας με όραμα να δημιουργήσει ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα πολυτελών κατοικιών σε ένα μικρό νησί κοντά στην Αττική. Η αγορά και η μελέτη κατασκευής της ξενοδοχειακής μονάδας, προχώρησε ύστερα από διαπραγμάτευση, ωστόσο, το έργο δεν κατάφερε να προχωρήσει.

Οι μελισσοκόμοι της περιοχής υποστήριξαν ότι τα μελίσσια θα επηρεάζονταν από το θόρυβο των εργασιών και τη συνολική αλλαγή του φυσικού τοπίου. Για την αποφυγή τέτοιων περιπτώσεων, η BCNA φροντίζει να διαμορφώσει το κατάλληλο διαπραγματευτικό πλάνο που θα εξασφαλίσει ορθή ανάλυση των ενδιαφερομένων μερών.

 
 

Μεσίτες ακινήτων: Ποια κόλπα και τεχνάσματα χρησιμοποιούν…

Συχνά οι μεσίτες ακίνητης περιουσίας τείνουν να θέτουν σε προτεραιότητα την πώληση ακινήτων με αρκετές ελλείψεις, τα οποία διαχειρίζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, η πληθώρα επιλογών που παρουσιάζεται στον υποψήφιο αγοραστή, του διαμορφώνει την εντύπωση ότι διαθέτει ποικίλες επιλογές για την αγορά ακινήτου.

Η απογοήτευση του υποψήφιου αγοραστή δεν αργεί να έλθει και τότε ο μεσίτης επιλέγει να του δείξει το ακίνητο το οποίο επιθυμεί πραγματικά να πωληθεί. Για τη BCNA μία επιτυχημένη διαπραγμάτευση, προϋποθέτει τις κατάλληλες δημιουργικές και ισχυρές στρατηγικές, προκειμένου η συμφωνία να είναι συμφέρουσα για τα δύο μέρη.

 
 

Απαντάμε στις πιο συχνές σας ερωτήσεις:

Η BCNA έχει σχεδιάσει τις κατάλληλες λύσεις για τη διαπραγμάτευση των εμπορικών ή επιχειρηματικών σας συμφωνιών, ώστε να προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες σας. Είτε μέσω της συμβουλευτικής υπηρεσίας διαπραγμάτευσης, είτε μέσω της ανάθεσης της διαδικασίας, σας προσφέρουμε λύσεις:

 • Στην αγοραπωλησία ακινήτων & ξενοδοχειακών μονάδων
 • Στην ενδυνάμωση επιχειρήσεων
 • Στο κλείσιμο εμπορικών συμφωνιών
 • Στην ανάπτυξη startup επιχειρήσεων

από το στάδιο της προετοιμασίας μέχρι και την υλοποίηση ενός εξατομικευμένου πλάνου διαπραγμάτευσης. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι διαπραγμάτευσης της BCNA είναι στη διάθεσή σας, προκειμένου να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν ένα αναλυτικό πλάνο για τη διαπραγμάτευσή σας, εξασφαλίζοντας σας τα μέγιστα οφέλη. Δείτε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας εδώ.

Η βαθιά κατανόηση των κινδύνων που εγκυμονούν οι ανεπαρκείς διαπραγματευτικές πρακτικές στην κερδοφορία μιας επιχείρησης, είτε αυτές σχετίζονται με τη σύναψη εμπορικών συμβάσεων, είτε αφορούν πολυπλοκότερες επιχειρηματικές συμφωνίες, μας οδήγησε στην ανάπτυξη μιας δομημένης, πειθαρχημένης και αναλυτικής διαπραγματευτικής προσέγγισης. Ο σχεδιασμός μας με γνώμονα τη διασφάλιση των καλύτερων δυνατών συμφωνιών για τους πελάτες μας, έχει στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας ώστε να ικανοποιηθεί η εκάστοτε ανάγκη των πελατών μας.  

Η διαπραγματευτική μας ομάδα, διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία και γνώση που απαιτείται για το χειρισμό σύνθετων υποθέσεων καθώς και πάθος για τις εμπορικές διαπραγματεύσεις. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε εστιάζουν στην ποιότητα, τη συνέπεια και την ικανοποίηση του πελάτη μας. Η τεχνογνωσία των έμπειρων συμβούλων της ΒCNA, εγγυάται να δημιουργήσει για εσάς ένα πλήρες διαπραγματευτικό πλάνο, με την κατάλληλη δομή και σύνθεση, το οποίο θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

Στη BCNA εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις εξατομικευμένες ανάγκες σας. Πραγματοποιούμε την απαραίτητη έρευνα αγοράς, σχεδιάζουμε τα κατάλληλα σενάρια, κτίζουμε μεθοδικά σχέσεις και ορίζουμε τις στρατηγικές και τις τεχνικές εκείνες που θα εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Η αμοιβή μας για την παροχή διαπραγματευτικών υπηρεσιών διαφέρει ανάλογα με τους στόχους που θα τεθούν για την εκάστοτε υπηρεσία. Σκοπός μας είναι να αποκομίσετε τη μέγιστη δυνατή ωφέλεια από τη διαπραγματευτική διαδικασία, επιτυγχάνοντας το επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα. 

Ναι. Βρισκόμαστε όπου βρίσκονται οι πελάτες μας. 

Θέλετε να μάθετε πως οι εξειδικευμένες τακτικές διαπραγμάτευσης μπορούν να βοηθήσουν τη δική σας επιχείρηση?

Αρχική Συζητήσεις Επιχειρηματικές Διαπραγματεύσεις

Επισκόπηση 6 απαντητικών νημάτων
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
  • #6704
   BCNA
   Συμμετέχων

   Οι διαπραγματεύσεις έχουν ευθύ αντίκτυπο στην κερδοφορία μιας επιχείρησης είτε αυτές σχετίζονται με τη σύναψη εμπορικών συμβάσεων είτε αφορούν πολυπλοκότερες επιχειρηματικές συμφωνίες. Μια επιτυχημένη διαπραγμάτευση αποτελεί τη διαφορά μεταξύ μιας οριακά αποδεκτής και μιας επιχειρηματικά βέλτιστης συμφωνίας.

   • Το θέμα τροποποιήθηκε 2 μήνες, 1 εβδομάδα πριν από admin99
   • Το θέμα τροποποιήθηκε 2 μήνες, 1 εβδομάδα πριν από admin99
  • #6706
   Nikos K
   Συμμετέχων

   Ναι είμαι και γω απ’ αυτούς που χρωστάνε στην τράπεζα! Εσείς μπορείτε να με βοηθήσετε σε αυτό; Μπορείτε δηλαδή να διαπραγματευτείτε τις οφειλές μου;

   • #6709
    BCNA
    Συμμετέχων

    Καλησπέρα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε, καθώς δεν αναλαμβάνουμε διαπραγματεύσεις με πιστωτικά ιδρύματα. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  • #6711
   Papadopoulos M
   Συμμετέχων

   Έχω μια startup επιχείρηση και ψάχνω χρηματοδότηση. Εσείς έχετε κάποια λίστα με πιθανούς ενδιαφερόμενους ή μόνο και αφού βρω εγώ εμπλέκεστε; Ευχαριστώ!

   • #6722
    BCNA
    Συμμετέχων

    Εξαρτάται. Συνήθως εμπλεκόμαστε όταν έχετε βρει τον πιθανό επενδυτή στην start-up σας, έτσι ώστε να διαπραγματευτούμε για λογαριασμό σας την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Παρόλα αυτά, επειδή διαθέτουμε πρόσβαση ένα δίκτυο επενδυτών πιθανά να μπορούσαμε να το επικοινωνήσουμε σε αυτούς. Θα πρέπει πρώτα, όμως, να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για εσάς και την επιχείρησή σας.

  • #6725
   Socratis_N
   Συμμετέχων

   Ξεκίνησα διαδικασίες συγχώνευσης της εταιρείας μου προ κορονοιού με μια μεγαλύτερη εταιρεία και πλέον δεν βγάζω άκρη! Μπορείτε να με βοηθήσετε;

   • #6726
    BCNA
    Συμμετέχων

    Φυσικά! Καλέστε μας στο … να κλείσουμε ένα ραντεβού!

  • #6728
   Demis
   Συμμετέχων

   Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια επιχείρηση μπορεί να μου πει κάποιος την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω;

   • #6729
    Χάρης Β
    Συμμετέχων

    Τι θέλεις να μάθεις φίλε μου γίνε πιο συγκεκριμένος

  • #6730
   Μανώλης Μ.
   Συμμετέχων

   Καλησπέρα φίλοι μου, εγώ συνήθως διαπραγματεύομαι μόνος ή με δικηγόρο στην επιχείρησή μου έχει κανείς εμπειρία με σύμβουλους διαπραγμάτευσης; Ευχαριστώ.

   • #6733
    Nickyi N
    Συμμετέχων

    Καλησπέρα! Έχω συνεργαστεί με την συγκεκριμένη εταιρεία, αρχικά με επιφύλαξη και περισσότερο περιέργεια, και πράγματι με βοήθησαν να κλείσω μια συμφέρουσα συμφωνία. Σαφώς ο δικηγόρος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας και δεν παραγκωνίζεται ο ρόλος του, αλλά οι άνθρωποι προσφέρουν κάτι έξτρα από αυτό. Εγώ προσωπικά έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τη συνεργασία.

   • #6734
    Μανώλης Μ.
    Συμμετέχων

    Ναι οκ, για να υπάρχουν προφανώς κάτι έχουν να προσφέρουν, αλλά δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό και γιατί διαφοροποιούνται από τους ήδη υπάρχοντες δικηγόρους ή συμβούλους επιχειρήσεων που ξέρουμε.

   • #6735
    Nickyi N
    Συμμετέχων

    Γι’ αυτό υπάρχουν τα τηλέφωνα! Μπορείτε να τους καλέσετε και να ρωτήσετε τα πάντα! Καλημέρα!

  • #6736
   EuphangeL
   Συμμετέχων

   Έχω τρία βενζινάδικα θέλω να ανοίξω τέταρτο σε άλλο νομό και θέλω να κλείσω καλύτερη συμφωνία. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

   • #6737
    BCNA
    Συμμετέχων

    Καλησπέρα σας! Φυσικά και μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξηγήσουμε γιατί αξίζει να μας εμπιστευτείτε!

Επισκόπηση 6 απαντητικών νημάτων
 • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.